A  C  C  R  E  D  I  T  E  D    I  N  V  E  S  T  O  R  S

ACCREDITED INVESTORS  * PENSION FUNDS  * HEDGE FUNDS  * INSTITUTIONAL / MUNICIPALITIES


YOU MAY PARTICIPATE IN FARR INVESTMENT CAPITAL PRIVATE PLACEMENT MEMORANDUM OFFERING WITH ($25,000.00  to $20 MILLION).  Get 25,000 shares to 20 million shares by clicking http://www.farrinvestmentcapital.com/investor-relations.html and complete the subscription agreement or call at 1-888-600-7311.   *Rate of Return  Expected -  Based on profits generated.


INVESTORS IF YOU ARE INTERESTED IN PRESERVING YOUR WEALTH AS AN INVESTOR AND RECEIVING  RETURNS FOR YEARS (ANTICIPATED) - RESERVE YOUR FARR INVESTMENT CAPITAL SHARES TODAY.

Accredited Investors may participate in the Regulation D. 506(c) Private Placement Memorandum (PPM) Offering by going to the Investor Relations Page on this website and sign up with a $25,000.00 minimum.

FARR INVESTMENT CAPITAL  SHARE (S)  FACT SHEET:


                             Investor Questions:


1. How Much Interest A Year Can I Expect To Receive?

Answer: Based On Profits Generated*.


2. Will I Be In The Preferred Position?

Answer:  Yes, you will be paid first from the profits.


3. When Will I Receive My First Payment?

Answer: First payment will be received after the first year and before the 2nd month.


4. Will I Receive Dividend Checks?

Answer:  No. All dividend checks or additional profits will be re-invested in the company for growth at this time.


5. How Long Does It Take To Sign Up?

Answer:  5 minutes to complete and sign the form.


6. Will I Receive News Update & Status Information?

Answer: Yes, you will receive pertinent information and updates quarterly by email if you have selected opt in email.


7. How Long Will I Receive My Investment Interest For?

Answer: You may receive your interest for 3 years or as long as you remain an investor.


8. Will Farr Investment Capital Go Public (IPO)?

Answer: Yes, anticipated (IPO) date is year 2024 or sooner.


9. When will I receive my shares or have my shares reserved?

Answer: Your shares will electronically be reserved within 3 weeks or less with login information.


10. Will Farr Investment Capital be Earth Friendly?

Answer:  Yes, Farr Investment Capital Strategy is to make substantial Eco Friendly & Solar Powered Improvements to Hotels, Resorts and Multifamily Properties.


In the United States, to be considered an accredited investor, one must have a net worth of at least $1,000,000, excluding the value of one's primary residence, or have income at least $200,000 each year for the last two years (or $300,000 combined income if married) and have the expectation to make the same amount ....

**The information on this website is provided for informational purposes only and does not constitute an offer to sell or a solicitation of an offer to buy any interest in a Farr Investment Capital, Inc investment vehicle or any of its portfolio companies. Capital under management or assets under management refers to the commitments under management for all investment capital funds managed by Farr Investment Capital, Inc and assets under management for all credit funds and separately managed accounts managed by Farr Investment Capital, Inc and its affiliates.  For a full list of portfolio companies contact Farr Investment Capital, Inc. By using this website you agree to the terms and conditions in the legal notice.

Accredited Investor  Information:
An accredited or sophisticated investor is an investor with a special status under financial regulation laws. The definition of an accredited investor (if any), and the consequences of being classified as such, vary between countries. Generally, accredited investors include high-net-worth individuals, banks, financial institutions ...

Investing With Farr Investment Capital Could Be The Best Financial Decision You Make If You Are Investing, Retiring, Considering Retirement or Growing Your Income.